Linda Jørgensen

info@nordicformula.no

Hos Blue får du personlig og profesjonell veiledning, råd og hjelp til å oppnå optimal hudkvalitet.

Linda Jørgensen har etablert et eksklusivt konsept på Frogner som har fokus på avanserte ansiktsbehandlinger med personlig oppfølging som en del av behandlingsopplegget.

I samarbeid med lege, medisinsk hudterapeut, stylister, frisører, makeupartister og ernæringsspesialist skreddersyr vi individuelle programmer for hver enkelt kunde og legger vekt på å oppnå optimal hudhelse.

Vi utfører avanserte ansiktsbehandlinger, microneedeling, dermastamp, oksygen, Venus Viva, fillers, botox, styling med hår og makeup, veiledning innen mote, ernæring, kosttilskudd og makeup.

Blue representerer anerkjente serier som er blant de ledende på verdensbasis. Vi vil på en trygg og god måte kunne veilede deg til å finne optimal livskvalitet.

Blue holder til i 2. Etasje og holder åpent etter avtale enten det gjelder produktkjøp, behandling eller timebestilling.

Vi legger vekt på total kunde fokus når vi har kundeavtaler og har derfor ikke mulighet for å ta dropin besøk. For kontakt ring eller send SMS til klinikk ansvarlig: Linda Jørgensen Mob: 916 29 322.